Tabăra de vară a artei coregrafice ”Arlechin” la Botoșani. Vezi unde și când te poți înscrie!

Conventia Nationala de dans si coregrafie ARLECHIN    Asociația Culturală ”ARLECHIN”  organizează la Botoșani, în perioada 25 iulie – 24 august 2016 , prima Tabăra de Vară  a Artei Coregrafice ”ARLECHIN”.

Tabara cuprinde pregatirea în baletul romantic și clasic (studii și repertoriu), dans de caracter (studii si repertoriu), dans contemporan si jazz (studii si interpretare)! Proiectul cultural-educativ se va desfășura pe parcursul a două serii, dupa cum urmeaza: seria I-a, 25 iulie – 7 august 2016 și seria a II-a, 8 – 24 august 2016!  ”Proiectul este realizat la inițiativa elevilor de la  Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” coordonați de doamna Rose Marie Stocec Bot (prim solistă Opera Naţională Română din Bucuresti) și a domnului Cristian Eliade Mîndriș ( specialist în domeniul artei coregrafice )” a declarat Flavius Damean, coordonator proiecte Asociația Culturală ”ARLECHIN” Botoșani.

La activitățile din tabăra organizată la Pensiunea ecologică ”Fata Verde” din Botoșani se pot înscrie elevii școlilor vocational profesionale de coregrafie (Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” Bucuresti, Liceul de Coregrafie si arta actorului „Octavian Stroia” Cluj-Napoca, sectiile de coregrafie, de pe langa Colegiile si Liceele de Arte din: Constanta, Iasi, Timisoara, Bacau) cât și elevii școlilor si cluburilor private, palatele copiiilor, ce frecventeaza cursuri de balet si dans contemporan. Vârsta minima de participare este de 10 ani, varsta maxima 21 de ani!

Activitatea didactica – pedagogică, va fi coordonată de nume mari ale pedagogiei artei coregrafice din România și Rep.Moldova! In fiecare serie, 4 elevi cu o situatie material-financiara precară, vor avea gratuitate! Spectacol cultural-artistic la sfărșitul fiecarei serii, cu participare tuturor elevilor, la Centrul de Studii Mihai Eminescu „Memorialul Ipotesti”! Activati în aer liber, focuri de tabara, excursii în nordul Moldovei și Bucovinei, la obiective istorice si culturale!

INFORMATII SUPLIMENTARE:
Flavius Damean, coordonator proiecte „Arlechin Botosani” (financiar si petrecerea timpului liber, activitati specifice de tabara, excursii) 0741 510 849, dansbotosani@gmail.com; arlechinbtro@yahoo.com;

Christian Mindris, (didactic-pedagogica de specialitate) 0773 897 266; chmindris@gmail.com
Tudor Bucsinescu, manager pensiunea ecologica „Fata verde”, (cazare, hrana, organizare activitate pensiune) 0753 070 503!

Proiect recomandat și susținut de Centrul de Impresariat și Organizare Evenimente – www.impresarieri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *