Street Dance la Arlechin! Cursurile de week-end potrivite pentru tine și prietenii tăi!

Dance4UrLifeAsociația Culturală ”Arlechin” realizează începând cu data de 25 mai 2017,  înscrieri la noua clasă a cursului de Street Dance . Cursurile de week-end se adresează copiilor preșcolari  ( vârsta min. 4 ani), elevilor  (gimnaziu & liceu) și tinerilor cu pasiune pentru dans și coregrafie. Activitatea este cuprinsă în proiectul de dezvoltare personală ”Edu Arte – Centrul cultural de excelență” realizat anual de către Asociația Culturală ”Arlechin” în parteneriat cu Asociația Județeană de Dans Sportiv Botoșani, Fundația Județeană pentru Tineret Botoșani, Casa de Cultură a orașului Săveni și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani.

Formularele de înscriere se găsesc la sediile clubului de la Casa Tineretului – Bd. Mihai Eminescu, Nr. 48, Botoşani, de la Casa de Cultură din Săveni ( Cinema Patria), de la Botoșani Shopping Center ( vis a vis de intrarea în Hipermarketul Carrefour) . Cursurile se desfăşoară în spaţii special amenajate, dotate corespunzător  pentru această activitate. Cursanții au o reală posibilitate de a participa la concursuri, spectacole, workshop-uri județene, naționale și internaționale.

Cursul este cu licență, promovat și susținut de Centrul de Impresariat, organizare evenimente și spectacole  www.impresarieri.ro

Pentru înscrieri şi detalii :
tel.: 0741510849 (coregraf  Flavius DAMEAN,  asistent coregraf  Răzvan SOFIAN)
tel / fax: 0231.511117
e-mail: cursuriarlechin@gmail.com / dansbotosani@gmail.com
blog: www.botosanidans.wordpress.com
site web: www.dansbotosani.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *