Vezi când are loc primul spectacol folcloric realizat în cadrul proiectului ,, Festivalul – concurs de cant și joc tradițional „Caravana folclorica la sate”!

Vezi când are loc primul spectacol folcloric realizat în cadrul proiectului ,, Festivalul – concurs de cant și joc tradițional „Caravana folclorica la sate”!

Clubul Cultural Artistic  „Libertatea” Botosani  vă invită  la primul spectacol folcloric parte a proiectului: Festivalul – concurs de cant și joc tradițional „Caravana folclorica la sate”,  activitate realizata cu sprijinul financiar al al Consiliului Judeţean Botoşani având ca principali parteneri  Asociaţia Cultural Artistică “Arlechin” Botoşani in cadrul proiectului „Caravana folclorica la sate”.

Evenimentul are loc Duminică, 13 octombrie 2019, ora 11.00 la  Caminul Cultural Havarna, judetul Botosani.  In deschiderea programului sustinut de inerpretii si formatile de dansuri populare cu repertoriu din zona judetului Botosani va fi prezent și domnul  Bordeianu Romică, coordotor al Ansamlului ”Zorile Havârna”.

 

Proiectul „Caravana folclorica la sate” are ca principal scop si obiective:

Sustinerea si promovarea activitatilor culturale pentru descoperirea / sprijinirea tinerelor talente , pastrarea si promovarea traditiilor culturale specifice domeniului muzicii si jocului traditional din judetul Botosani.

Descoperirea, lansarea de noi talente, pastrarea obiceiurilor populare si promovarea folclorului autentic din judetul Botosani

Susținerea, promovarea și recunoașterea tinerilor pasionați de cant si joc traditional din judetul Botosani.

Descoperirea, implicarea si promovarea  tinerilor din satele si comunele din judetul Botosani care nu au o traditie a cantului si jocului specifica zonei in care locuiesc si determinarea acestora in cadrul lectiilor deschise sustinute de catre profesorii si dansatorii cu experienta care participa in spectacolele realizate in proiect sa preia sarba, hora si jocurile pe saltate care au caracter universal valabile si se regasesc in repertoriile formatiilor artistice din judetuul Botosani

Pentru regulament si fisa de inscriere contactati telefonic coordonatorii festivalului:
Fediuc Mihai – 0744228942
Damean Flavius – 0741510849

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *