Mărţişor de primăvară la Centrul Cultural Bucecea, spectacol muzical-coregrafic cu primii balerini de la Opera Națională Iași!

Mărţişor de primăvară, spectacol muzical-coregrafic la Centrul Cultural Bucecea cu primii balerini de la Opera Națională Iași!

De 8 Martie, Primăria și Consiliul Local al orașului Bucecea reprezentată de primar Angel Gheorghiu și viceprimar Daniel Avătămăniței împreună cu Asociația „Arlechin” și invitații acesteia vor oferi și în acest an un mărţişor deosebit mamelor şi doamnelor prezente la spectacolul aniversar „Mărțișor de primăvară”. 

Ineditul eveniment are loc la Centrul Cultural Bucecea, vineri, 8  martie 2024, începând cu ora 14.00. Copiii din oraşul Bucecea,tinerii și micuţii arlechini vor dansa, cânta şi împărţi zâmbete mamelor lor, doamnelor și publicului spectator alături de invitații speciali, balerinii Dumitru și Maria Lozanova Buzincu, prim soliști de la Opera Națională Iași şi interpreta Alina Simona Cobuz cu melodii din repertoriul naţional şi internaţional.

Pe scena Centrului Cultural Bucecea vor evolua grupurile artistice ale Asociației „Arlechin”, „Star Music Studio”, pregătite muzical de doamna profesoară Roxana Pricop, ansamblul de balet ,,Princess”, coregraf Flavius Damean, trupa de dans ,,Funny Dance”, având ca şi coordonatori, instructor dans Geanina Chelaru, profesor Anamaria Hazaparu, profesor Manuela Sorohan și tinerele speranțe de la Centrul Cultural Bucecea, pregătite muzical de de doamna profesor Alina Spătaru, referent cultural în cadrul aceleași instituții.

În cadrul evenimentului va fi organizată expoziția de pictură ,,Mărțișoare de primăvară” a copiilor și tinerilor, cursanți ai Școlii de pictură ,,Micul Picasso” de la Asociația „Arlechin”, pregătiți cu profesionalism de doamna profesoară Marinela Asăvoaie. „Urmare implementării de către Asociația Arlechin la Centrul Cultural Bucecea a proiectului ,, Edu Arte – Centru de excelență” ( activități instructive-educative în domeniile: dans, teatru, muzică, arte vizuale, limbi străine, juurnalism, film și televiziune) , am inițiat începând cu anul 2020 acest spectacol muzical-coregrafic. Mulțumesc pentru reușita acestui demers domnului Angel Gheorghiu, primar al orașului Bucecea, domnului Daniel Avătămăniței, viceprimar al orașului Bucecea, distinșilor consilieri locali, participanților, invitaților speciali, profesorilor coordonatori și tuturor părinților pentru susținere”, a declarat Flavius Damean, organizator spectacol.

Tot în aceeași zi va fi realizată de către Centrul Județean de Voluntariat Botoșani și Centrul Local „Cutezătorii” Botoșani din cadrul Organizației Naționale „Cercetașii României” o nouă activitate în cadrul campaniei umanitare „Din dragoste pentru comunitate!“,  proiect care are ca beneficiari categorii sociale cu nevoi speciale, din cadrul unor asociații și instituții din județul Botoșani.

Fotograf acreditat eveniment: Ionuț Iosub 

Moderatori și amfitrioni eveniment Roxana Pricop și Cosmin Sava.

Eveniment cu licență, recomandat şi susţinut de Asociația Județeană a Organizatorilor de Evenimente Botoșani – www.impresarieri.com care va fi transmis live pe portalul www.voluntariatbotosani.ro /live.

Info line: www.arlechinromania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *